Satisfactia clientului nostru este importanta

Cel mai important aspect pentru clientii nostri pe care il aduce si il demonstreaza compania noastra prin acest rebranding se refera la interesul nostru crescand pentru obtinerea satisfactiei si a incantarii d-voastra, in paralel cu cresterea performantei si a eficientei noastre. Astfel am creat sectiunea “Satisfactia clientului” pentru a fi transparenti si deschisi fata de sugestiile ori reclamatiile d-voastra. Va rugam sa ne transmiteti oricand sugestiile ori reclamatiile d-voastra pe email-ul office@rocastnord.ro.

Promitem ca vom utiliza in avantajul d-voastra toate informatiile pe care ni le furnizati, imbunatatind procesele care nu functioneaza bine pana cand d-voastra veti fi pe deplin multumiti. Reclamatiile vor fi tratate telefonic in cel mult 24 ore, in zilele lucratoare.

Acesta este un angajament pe termen lung pe care compania noastra si-l ia fata de clientii sai, actuali si potentiali. Dorim astfel sa demonstram ca suntem capabili sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii tratam cu repect si consideratie, urmarind sa obtinem mai mult decat o vanzare. Dorim sa va castigam increderea astfel incat sa deveniti partenerii nostri pe termen lung.

Este important sa intelegeti ca acordandu-ne putin din timpul d-voastra pretios veti contribui la imbunatatirea unor procese iar aceasta valoare se va intoarce inapoi la d-voastra.

Este important sa intelegeti ca avem nevoie de ajutorul d-voastra pentru a afla cat mai precis unde gresim si care sunt lucrurile care va nemultumesc. Prin urmare noi va rugam sa ne trimiteti cat mai multe sugestii sau reclamatii. Important este ca noi vom sti ce sa facem cu ele astfel incat sa imbunatatim procesele care nu functioneaza bine pana cand d-voastra veti fi pe deplin multumiti.

Imbunatatirea proceselor si corectarea greselilor cere multa perseverenta si investigatii, demonstrandu-se ca este o actiune de durata. Va rugam sa aveti intelegere privind acest demers, evolutia se construieste in timp insa beneficiile ei se vor intoarce inapoi la d-voastra prin oferirea unor servicii si produse de calitate la un pret competitiv.

Din respect pentru d-voastra va punem la dispozitie AICI un link catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad