Produse

Sisteme de fixare, Organe de asamblare

Produse cu o larga arie de utilizare, recomandate pentru indeplinirea unor operatii variate de fixare si asamblare.  Aici veti gasi diverse modele de dibluri, holzsuruburi, suruburi, piulite, saibe, fixari chimice, autoforante, cuie pentru beton si multe alte produse care cu siguranta vor raspunde nevoilor d-voastra de utilizare. Toate sistemele de fixare comercializate de Rocast Nord mentin un nivel ridicat al calitatii de la care nu vom face rabat nici pe viitor.

Unelte si scule de mana, Masini electrice

Sectiunea contine produse pentru toata gama de utilizatori, de la profesionistii ce cauta produse de cea mai inalta calitate pana la micii meseriasi. Veti gasi aici scule si accesorii pentru decoratiuni interioare, constructii, montaje, reparatii auto, tamplarie, scule electrice, chei, surubelnite, burghie, scule pentru zidarie, lopeti de zapada, instrumente de masura etc. Toate uneltele si sculele comercializate de Rocast Nord se incadreaza din punct de vedere al calitatii intre clasa medie si foarte ridicata si declaram ca nu dorim sa schimbam aceasta abordare nici pe viitor.

Lopeti de zapada

Produse cu o larga arie de utilizare, recomandate pentru indeplinirea unor ..

Produse speciale

Venim in intampinarea nevoilor crescande ale companiilor romanesti de constructii, ale arhitectilor si ale altor categorii de profesionisti care au nevoie sa foloseasca produse speciale greu de procurat sau chiar inexistente pe piata romanesca, oferindu-le serviciul "Comanda speciala produse speciale".

Cu ajutorul nostru puteti procura produse cum ar fi:
Suruburi cu amprenta securizata, Organe de asamblare din otel inoxidabil, Suruburi din plastic, Suruburi cu acoperiri anticorozive pentru utilizare in medii saline, externe, in apa, Scule de mana antiscanteie pentru medii explozive si altele.

Produse grupate pe furnizori

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad