Produse speciale

Aici veti gasi prezentarea unor grupe de produse putin sau deloc utilizate in Romania pe care compania noastra le poate furniza prin serviciul "Comanda speciala", atunci cand dumneavoastra aveti nevoie de ele. Toata lumea stie ca ceea ce nu se cauta nu este nici furnizat de cineva. Noi dorim sa venim in intampinarea nevoilor crescande ale companiilor romanesti oferindu-le serviciul “Comanda speciala produse speciale” astfel incat sa ii ajutam sa isi finalizeze proiectele exact asa cum au fost ele gandite, la timp si in buget, fara sa faca compromisuri cautand solutii alternative.

Oferirea acestui serviciu este posibila datorita contactelor pe care compania noastra le mentine cu diverse companii producatoare de renume (din gama noastra de produse), chiar daca produsele lor nu sunt deocamdata cautate pe piata noastra. De asemenea, ROCAST NORD doreste sa aduca si sa promoveze pe piata romaneasca produse noi, inovative, deschizand astfel calea altor companii romanesti spre a folosi produse care pot spori calitatea lucrarilor prestate, micsorand in acelasi timp termenul de executie.

Subliniem si prin acest serviciu dorinta noastra de a obtine satisfactia dumneavoastra si de a va oferi increderea de care aveti nevoie pentru a deveni partenerul nostru pe termen lung. Acest serviciu este oferit oricarei companii din Romania si nu se limiteaza la grupele de produse descrise in aceasta sectiune. Arhitectii sunt bineveniti sa ne contacteze si sa ne spuna care sunt nevoile lor din domeniul sistemelor de fixare, nevoi pe care piata romaneasca nu le satisface in acest moment.

Pentru consultanta in acest domeniu sunati la 0746/12 22 77 sau scrieti pe e-mailul comenzi.speciale@rocastnord.ro

Organe de asamblare si alte produse din otel inoxidabil

Cu ajutorul partenerilor nostri specializati in productia de elemente din otel inoxidabil va putem livra peste 20.000 de repere din inox incepand de la A1 si pana la A5 in toate clasele de duritate. ...
Continua
btm
 

Abonare newsletter lunar Rocast Nord

 
 
 
site creat de optimacad
Optimacad