NEO TOOLS

INNOVATE NOW

NEO este o linie de varf in categoria uneltelor de mana, ideala pentru utilizatorii cu asteptari ridicate in ceea ce priveste calitatea materialelor, fiabilitatea, ergonomia si chiar estetica si modernitatea; produsele grupate sub acest brand inglobeaza materiale speciale gen oteluri tratate, aliaje speciale Cr-Vn, Cr-Mo, placarea cu titaniu sau cu Teflon, manere rezistente la actiunea factorilor chimici, a uleiurilor minerale si lubrifiantilor si la cea a factorilor mecanici.

NEO este un brand al companiei TOPEX.

Gama NEO este produsa cu materiale si tehnologie moderna pentru a asigura durabilitate şi fiabilitate. Marca NEO este o garantie a calitatii stabile.

NEO se preteaza in primul rand utilizarii in ateliere auto (reparatii/constructie/tunning, etc) pentru sarcini ridicate si utilizare intensiva, oferind pe langa intreaga gama de scule Mechanics si solutii avansate pentru  transportul si stocarea sculelor si uneltelor. Aceasta marca este dedicata si entuziastilor in intreţinerea automobilelor si motocicletelor, care au nevoie de unelte de incredere din clasa premium pentru desavarsirea pasiunii lor.

De asemenea, gama NEO ofera si unelte folosite in activităţi de imbinare, masurare, precum şi in domeniul constructiilor si decoratiunilor.

In curand vom posta multe alte informatii interesante legat de actiunile de promovare desfasurate de NEO in domeniul automobilismului. Va rugam reveniti.

Puteti accesa site-ul oficial al brandului NEO facand click AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad