Furnizori / Parteneri

Pentru a fi cat mai transparenti in relatia cu d-voastra am pregatit aceasta sectiune cu informatii atat despre furnizorii nostri si istoria lor cat si despre cele mai importante grupe de produse ale lor.

Ne dorim ca d-voastra sa stiti cu  precizie care sunt sursele de provenienta ale marfurilor pe care noi le importam si distribuim. Aratam in acest fel increderea pe care o avem in furnizorii/partenerii nostri si in calitatea si functionalitatea produselor lor.

Brandurile importate si distribuite de ROCAST NORD se impart in urmatoarele categorii:

- scule si unelte, calitate superioara, pentru profesionisti: SOLA, DRONCO, RUKO, DEKOR, FELO

- sisteme de fixare, calitate ridicata, atat pentru profesionisti cat si pentru restul utilizatorilor : WKRET-MET, INDEX, GEOMETRIX, DON QUICHOTTE, ROCAST NORD

- scule si unelte de la grupul TOPEX pentru intreaga gama de utilizatori, incepand de la cei cu asteptari foarte ridicate, pana la utilizatorii hobby/casnic. Brandurile grupului TOPEX ordonate dupa calitatea produselor sunt urmatoarele: NEO, GRAPHITE, TOPEX, FRAME, VERTO, TOP TOOLS, primul fiind cel mai bun iar ultimul, economic, adresat doar utilizatorilor hobby/casnic.  

- lopeti pentru zapada impartite pe 3 nivele de calitate: superioara/Power Red - portocaliu, medie/gama albastra si economica/gama neagra.

Puteti accesa oricare din site-urile furnizorilor/partenerilor nostri, fie din pagina cu descrierea acestora fie din sectiunea produse, accesand detaliile unui produs.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad