VERTO

SCULE ELECTRICE SI ACCESORII - POLONIA

VERTO – scule electrice si accesorii alocate segmentului de mijloc; raport optimizat calitate / pret. Acesta este un brand al companiei TOPEX.

VERTO  reprezintă o gama  de scule electrice şi accesorii aflate într-o clasă populară destinată utilizării casnice şi proiectelor de mica anvergură.

Toţi cei care se decid să realizeze  reparaţii minore de dulgherie, de construcţii şi de lăcătuşerie, vor găsi  în oferta VERTO sculele şi accesoriile necesare  pentru găurire, înşurubare, tăiere, şlefuire şi multe alte operaţiuni care să le permită să se exprime în mod liber cu cele mai populare materiale de construcţii.

Produsele VERTO  sunt destinate utilizării regulate în activităţi de nivel mediu ca şi încărcare, pentru proiecte  clasice de  renovări şi  finisare.

VERTO – cu noi este convenabil!

SERVICE-UL la sculele electrice din gama VERTO este asigurat de catre compania noastra, in Suceava, cu un termen de reparatie propus de noi de numai 7 zile. (pentru mai multe informatii vezi sectiunea servicii/service scule electrice).

Puteti accesa site-ul oficial al brandului VERTO facand click AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad