Joburi

Doresti sa faci parte dintr-o echipa performanta? ROCAST NORD te asteapta!

Doresti oportunitatea de a-ti folosi intregul potential?

Ai nevoie de o provocare pentru a te cunoaste mai bine si pentru a evalua ce sau cat esti in stare sa faci?  

Vrei sa te dezvolti atat personal cat si profesional si sa devii expert in domeniul tau?

Esti interesat sa te perfectionezi continuu si sa nu te opresti niciodata din a invata?

Vrei sa contribui la cresterea eficientei si a performantei unei companii?

Vrei sa afli cata satisfactie iti poate da apartenenta la o echipa de succes?

Pentru a dezvolta un sistem sustenabil si pentru a incuraja performanta echipei, ROCAST NORD ofera intotdeauna recompense pe masura rezultatelor obtinute in echipa!

Pentru a mentine, consolida si dezvolta pozitia de lider pe care ROCAST NORD o pretinde in domeniul importului si distributiei de sisteme de fixare, organe de asamblare, unelte si scule de mana, scule electrice in zona de NE a Romaniei, compania noastra este intr-o perpetua transformare, adaptandu-se continuu la noile conditii si cerinte ale pietei emergente in care activam.

Din acest motiv ne dorim alaturi oameni deschisi la nou, dornici sa se dezvolte atat dpdv profesional cat si personal, energici si activi, inovatori si plini de initiativa, dornici sa contribuie activ la dezvoltarea competentelor personale si implicit ale companiei, aflati permanent in competitie cu ei insisi.

Cautam numai oameni care considera schimbarea drept o evolutie si nu o piedica.

Cautam numai oameni corecti si responsabili, sociabili, capabili sa lucreze in echipa si sa contribuie sinergic la rezultatele acesteia, care pot fi membri de incredere ai echipei ROCAST NORD.

De asemenea cautam oameni care cred cu tarie ca trebuie sa contribuie cu ceva la evolutia societatii romanesti, si o pot face fiind dispusi sa ofere exemplul personal celor din jur atat prin comportamentul propriu si responsabilitate fata de mediul inconjurator cat si prin respectul, atentia, grija si compasiunea pe care o ofera colegilor, clientilor, colaboratorilor precum si tuturor oamenilor cu care intra in contact.

Consulta mai jos posturile pentru care facem recrutari acum si trimite CV-ul tau impreuna cu celelalte documente solicitate la adresa office@rocastnord.ro

Succes!

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad