Despre ROCAST NORD

Trecut

 

Incepand cu anul 2001, ROCAST NORD a fost prima companie care a furnizat in regim de distributie aceste tipuri de produse in judetele Suceava si Botosani, zona de acoperire a companiei largindu-se in 2005 in judetele Iasi si Neamt, acum fiind completata cu clienti parteneri in mai multe zone ale tarii.

In primii 6 ani de activitate ROCAST NORD a fost o companie de distributie, incepand abia in anul 2007 sa-si dezvolte statutul de importator, ajungand in anul 2009 sa importe aproximativ 60% din produsele pe care le distribuie.

Prezent

 

ROCAST NORD este o companie activa care face eforturi pentru a servi piata pe care activeaza la un nivel ridicat al satisfactiei pentru client. De aceea incercam in permanenta sa ne imbunatatim procesele pentru a putea oferi servicii de calitate si pe cat posibil inovative la costuri competitive pentru clientii nostri, cautand astfel sa ne pastram si sa ne dezvoltam pozitia de lider in zona de NE a Romaniei.

ROCAST NORD sarbatoreste in 2012 11 ani de activitate in importul si distributia unor game complete de sisteme de fixare, organe de asamblare, unelte si scule de mana, scule electrice, mai pe scurt - suruburi si scule.

Datorita maturizarii noastre si intelegerii mai profunde, atat a pietei pe care activam, cat si a nevoilor crescande ale clientilor nostri, in anul 2011 am trecut printr-un rebranding, schimband logoul companiei, culorile reprezentative si fontul utilizat. In 2012 vom lansa si un nou catalog care va avea o noua structura si multe produse noi. Dorim ca acest rebranding sa arate atat clientilor cat si furnizorilor nostri potentialul si dorinta noastra de imbunatatire a tuturor ariilor si proceselor ce compun activitatea noastra.

Totodata culorile inglobate in noul logo reprezinta inclinatia pe care ROCAST NORD o manifesta catre responsabilitate sociala si grija fata de mediu prin actiuni care sa contribuie la dezvoltarea societatii romanesti, prin sprijinirea unor programe cum ar fi Sponsorizeaza un copil  sau Let’s do it Romania despre care gasiti detalii in sectiunea Companie/Responsabilitate sociala.

De asemenea, tot la inceputul anului 2011 am intrat in comertul online prin deschiderea unui magazin online dedicat unei mici grupe de produse pentru sezonul de iarna, pe care il puteti vizita la adresa www.lopetidezapada.ro. Apoi, prin 2014, am deschis un magazin online in care comercializam toate produsele noastre, www.suruburionline.ro.

Tot din anul 2011 puteti gasi compania noastra precum si intreaga echipa pe Facebook, cea mai importanta retea de socializare din Romania.

Compania ROCAST NORD isi desfasoara activitatea intr-un depozit de 1.800 mp si birouri de 200 mp. Va asteptam cu drag sa ne vizitati la sediul nostru, in cadrul unui ansamblu industrial din Suceava, pe locul fostei Avicola Itcani, pe Strada Mitocului nr. 48A, la iesirea din Suceava spre Mitocul Dragomirnei. 

Cei peste 500 de clienti cu care colaboram constant sunt magazine si depozite din domeniul constructiilor, instalatiilor sanitare, termice, electrice si feronerie, precum si producatori de mobilier, de tamplarie sau confectii metalice, firme de constructii si echipe de mesteri specializate pe zidarie, dulgherie, instalatii sanitare si electrice, amenajari interioare etc.

Produsele pe care le importam si distribuim au aplicatii in toate etapele unei constructii, incepand cu turnarea fundatiei (distantiere fier beton, fixari chimice, betoniere electrice, etc) si terminand cu acoperisul (autoforante pentru tabla, zincate si in culori RAL, surubelnite electrice, bituri magnetice, etc) sau cu zugraveala (trafaleti, bidenele, banda de hartie, folie protectie etc). Pentru a vedea o parte din produsele pe care le comercializam va rugam sa vizitati sectiunea Produse.

In 2011 aproximativ 75% din portofoliul nostru de produse sunt importate de catre noi ceea ce le garanteaza clientilor si partenerilor nostri faptul ca isi procura produsele de la cea mai apropiata sursa posibila de un producator, acest lucru dandu-le acces la informatii de prima mana, la preturi competitive cat si la produse inovative, pe masura ce acestea sunt lansate de catre furnizorii nostri.

Suntem foarte transparenti legat de furnizorii nostri deoarece dorim sa spulberam orice posibila incertitudine a clientilor nostri privind calitatea sau provenienta produselor de aceea in sectiunea Companie/ Furnizori/Parteneri veti gasi atat descrieri ale furnizorilor nostri si ale principalelor grupe de produse cat si link-uri catre site-urile lor oficiale. De asemenea puteti accesa aceste informatii din bara de jos a site-ului nostru. Furnizorii nostri sunt din Germania (3), Austria (2), Olanda (1), Polonia (3), Turcia (2), Spania (1) si Taiwan (1).

Viitor

 

ROCAST NORD va continua sa foloseasca tehnologia ERP (enterprise resource planning) pe care a inceput sa o implementeze in 2010 in sprijinul clientilor sai si al cresterii propriei competitivitati incercand astfel sa eficientizeze procese prin care sa poata oferi clientilor preturi mai mici si servicii cu calitate ridicata.

De asemenea, atat pentru a creste eficienta si performanta companiei cat si pentru a contribui la dezvoltarea personalului, ROCAST NORD va pune un accent mare pe instruirea personalului propriu in scopul sporirii si dezvoltarii competentelor acestora, atat dpdv profesional cat si personal, pregatindu-ne astfel sa facem fata cu succes mediului tot mai competitiv de afaceri din Romania.

Introducerea de produse noi in permanenta, inovatia in procese si servicii va juca un rol important in dezvoltarea companiei.

Ne gasiti si aici

rocastnord on facebook rocastnord on linkedin
btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad