TOPEX

UNELTE SI SCULE - POLONIA

Compania TOPEX, infiintata in 1990, este cel mai mare distribuitor de unelte si scule de mana, scule electrice, unelte pentru gradinarit si accesorii pentru utilizare industrială, profesională şi casnica din Europa Centrala si de Est.

Cu  sediul in Varsovia, Polonia, compania Topex dispune de un portofoliu diversificat de peste 5000 de produse din categoriile enumerate mai sus, acoperind toata paleta cerintelor clientilor si impartite pe mai multe branduri, grupate in principiu dpdv al domeniului de aplicabilitate impartite in trei mari categorii: profesionale-pentru utilizari intense, semiprofesionale-pentru meseriasi/utilizatori curenti si segmentul hobby/ casnic/ economic.

TOPEX – brandul lider pe piata sculelor de mana ofera aproximativ 1500 de produse reprezentand linia de mijloc cu un raport calitate/pret optim, foarte apreciata de utilizatorii curenti. Pe langa Polonia, brandul este prezent in numeroase tari europene prin intermediul celor peste 80 de colaboratori. Oferta cuprinzatoare include: scule pentru mecanica, asamblare / fixare, constructii, decoratiuni, masurare, accesorii pentru transport si depozitare, elemente de iluminat si electrotehnice si produse pentru protectie si securitate in munca. Produsele Topex se adreseaza micilor meseriasi – persoanelor care lucreaza independent, reparand si imbunatatind. Datorita calitatii in continua imbunatatire si datorita faptului ca mentin preturile atractive, Topex reprezinta din ce in ce mai des si optiunea profesionistilor, sculele Topex permitandu-le acestora sa mentina preturi competitive pentru serviciile furnizate fara sa reduca din siguranta si calitatea muncii propriu-zise.

Oferta de produse cu brandul Topex este in continua extindere – sunt permanent dezvoltate produse noi, iar cele deja existente sunt regandite in sensul cresterii eficientei muncii si usurintei in folosire. Ce a ramas intotdeauna neschimbat este telul brandului Topex de a pune la dispozitie produse din ce in ce mai bune la preturi atractive si, datorita acestui lucru, la indemana unui numar mai mare de utilizatori.

Celelelate branduri ale companiei TOPEX sunt:

  • NEO - scule pentru utilizari intense, de calitate ridicata, cu aplicabilitate in special pentru atelierele auto (vezi prezentare furnizor NEO)
  • GRAPHITE – scule electrice pentru semiprofesionisti (vezi prezentare furnizor GRAPHITE)
  • VERTO – scule electrice si accesorii alocate segmentului de mijloc; raport optimizat calitate / pret (vezi prezentare furnizor VERTO)
  • FRAME – scule si unelte pentru ateliere
  • TOP TOOLS – articole ieftine, adaptate segmentului hobby / casnic
  • DeFORT si BASTION – lacate, incuietori si dispozitive de securitate

Raspunzand la asteptarile clientilor, departamentul de control al calitatii pune in aplicare toate testele necesare pentru a verifica conformitatea cu standardele nationale si europene si teste aditionale, extinse, de verificare a fiabilitatii produselor. Datorita acestor tipuri de activitati, reclamatiile privind produsele TOPEX raman la un nivel foarte scazut.

Site-ul oficial de prezentare generala a tuturor brandurilor companiei TOPEX, tradus inclusiv in limba Romana il puteti accesa AICI.

Site-ul oficial de prezentare al popularului brand TOPEX il puteti accesa AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad