DON QUICHOTTE

THE WORLD BRAND
IN HARDENED STEEL NAILS

 

Inceputa in 1921 ca o mica afacere de familie la Kanaaldijk Zuid-oost in Helmond, Olanda, J. H. de Wit en Zonen B. V. este recunoscuta astazi ca una dintre cele mai importante companii producatoare de fixari “usoare” din lume, dedicata sa ofere intotdeauna clientilor produse si servicii de cel mai inalt nivel calitativ, avand o experienta impresionanta de 90 de ani.

In 2004 a deschis o noua fabrica in Helmond; compania are astazi filiale in Germania si Franta si exporta in peste 60 de tari unde brandul DON QUICHOTTE se bucura de o reputatie deosebita, fiind o garantie a calitatii si atentiei acordata produselor si serviciilor.

Pe langa cuiele pentru beton recunoscute in intreaga lume, J. H. de Wit en Zonen B. V. produce o gama larga de fixari pentru instalatiile electrice si sanitare. ROCAST NORD distribuie si gama de cleme pentru fixarea rapida a tevilor. Pentru o viteza mare de lucru acestea sunt preasamblate cu diblul si surubul de fixare prin lovire.

La 1 Martie 2011 compania DON QUICHOTTE isi restructureaza serviciile si portofoliul si se scindeaza in De Wit BW si DON QUICHOTTE, doua companii independente.

Cel mai popular produs al lor pe care ROCAST NORD il distribuie in Romania este cuiul pentru beton din otel durificat.

ROCAST NORD isi propune sa popularizeze si un produs mai putin cunoscut pe piata noastra dar foarte utilizat in pietele dezvoltate din vestul Europei datorita usurintei in folosinta si vitezei de lucru, produsul FIXPIN, prezentat mai jos.

 

FIXPIN

- cuiul ce poate fi batut in cel mai dur beton

- are aceleasi aplicatii ca si cuiele fixate prin impuscare, dar este mai usor de folosit

- produs de cea mai buna calitate

- realizat din otel carbon special, calit

- durificat si calit printr-un proces continuu, cu echipamente automatizate moderne

- duritate ridicata (>52RC) si o flexibilitate extrem de mare (rezistenta la indoire 90 grade), pentru o siguranta absoluta (garantata SEC)

- unealta FIXPIN este realizata din otel de inalta calitate si special durificata in conformitate cu standardul privind siguranta DIN7255

- manerul uneltei garanteaza siguranta in utilizare

 

Instructiuni de folosire

- pentru aplicare, se foloseste unealta FIXPIN specifica si un ciocan de 1Kg

- pentru clemele de metal se foloseste FIXPIN 14 sau 18

- pentru sipcile de lemn se foloseste FIXPIN 35 sau 40

 

Aplicatii

- este un cui special pentru fixarea rapida, eficienta si usoara a clemelor, benzilor, sipcilor de lemn, colilor de tabla, profilelor si tevilor direct pe beton, fara a necesita pregaurire sau utilizarea altor scule.

Daca doriti puteti accesa site-ul oficial al DON QUICHOTTE dand click AICI.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad