FELO

Scurt istoric

Traditia FELO dateaza inca din anul 1878, cand August F. Holland-Letz a construit o fabrica pentru surubelnite, clesti, ciocane si alte unelte forjate. Inca de la inceputul secolului trecut munca a fost orientata spre export. Astazi FELO aprovizioneaza clienti din Europa, America de Nord si America de Sud, Orientul Mijlociu, Orientul Indepartat si Africa.

Surubelnite FELO aproximativ 1925
Surubelnite forjate FELO, aproximativ 1925

Surubelnita reversibila FELO 1955
Surubelnita reversibila FELO, aproximativ 1955

In prezent

FELO face parte din elita specialistilor in surubelnite si varfuri de calitate din Germania. Puterea de inovatie si standardele calitative mari caracterizeaza compania. Idei tehnologice avansate, precum manerul din două componente şi varful TIN, au fost concepute la FELO. Astazi, 180 de angajati dezvolta si produc cu mult peste 1 milion de unelte pe luna, in cadrul a peste 8000m2 ai unitatilor companiei, pentru o clientela in continua creştere.

Felo operează global cu trei categorii de produse:

a) Surubelnite si varfuri marca FELO, intr-un program extensiv bazat pe cerintele pietei
b) Surubelnite si varfuri sub marca privata, deseori cu un design unic, exclusiv
c) Unelte pentru industria automobilelor

Dedicaţia echipei de manageri nu este evidentă doar in rata de crestere, produse inventive si numeroase patente internationale, ci este si dovedita de activitatile referitoare la protectia mediului. Incepand cu anul 2003, productia FELO este certificata conform EMAS, standardul european avansat pentru protectia mediului in cadrul industriilor.

Certificat EMAS - FELO

Eficienţa managementului calităţii este de asemenea o componenta importanta a brandului FELO:
În 1996 FELO a fost certificat conform standardului ISO 9001, iar în 1998, secţii ale producţiei au fost audite conform normei QS 9000, subsecventă automobilelor.

Certificate Managementul Calitatii - FELO

Tehnologie

Standarde calitative ridicate si cost-eficienta pot fi indeplinite doar prin folosirea celor mai moderne echipamente. Acest lucru face posibila calitatea ridicata atat de apreciată de clientii din intreaga lume.

Profilator
Profilator

Echipamentul modern de testare demonstrează superioritatea produselor FELO si inregistreaza continua imbunatatire a calitatii.

Echipament testare
Echipament computerizat de testare

Sistem de testare completa
Sistem de testare completa

O productie monitorizata indeaproape este de o semnificatie considerabila pentru unelte de mare performanta. Inca un motiv pentru care calitatea uneltelor noastre depaseste standardele DIN cu pana la 150%.

Comparatie DIN FELO
Comparaţie a standardelor DIN cu cele Felo, exemplu PZ1-PZ4

Utilizatorii profesionişti, in particular, apreciaza detaliile rafinate ale produselor FELO.
Toate produsele FELO au o garantie de 15 ani contra defectelor materialului si erorilor de productie.

btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad