Responsabilitate Sociala

Odata cu rebrandingul din acest an (2011) ROCAST NORD a ales pentru noul logo culorile verde si albastru deschis pentru a reflecta mai mult inclinatia companiei catre responsabilitate sociala si grija fata de mediu.

In decursul anilor anteriori, pe masura ce compania si fondatorul ei s-au maturizat, ROCAST NORD a inceput sa sprijine tot mai mult cauze sociale, dintre care cea mai importanta ce merita mentionata este sprijinirea permanenta a Asociatiei Parintilor cu Copii cu Nevoi Speciale, care sprijina familiile cu copii cu sindromul down si autism din Suceava.

In cele doua sectiuni de mai jos puteti vedea care sunt cele mai importante actiuni sprijinite de ROCAST NORD in trecut precum si proiectele pe care compania noastra le sustine in acest an.

Prin click pe bannerele de mai jos puteti accesa si d-voastra site-urile celor mai importante actiuni pe care compania noastra le sustine in prezent. ROCAST NORD va invita sa reflectati o clipa la aceste tipuri de actiuni si sa descoperiti in d-voastra sentimentul de a darui si dorinta de a contribui cu adevarat la dezvoltarea societatii romanesti.  Atata vreme cat vom crede si vom spune lucruri de genul:  “Nu se poate face nimic pentru ca traim in Romania” sau “La noi in tara e altfel, lumea nu se implica”, atunci acest lucru se va intampla exact asa cum il credem ori spunem.  Va invitam sa le aratati celor din jurul vostru ca voua va pasa si ca voi vreti sa faceti ceva care sa conteze cu adevarat. Succes!

Ne gasiti si aici

rocastnord on facebook rocastnord on linkedin
btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad