Sponsorizeaza un copil

Inca de la inceputul anului 2011 ROCAST NORD sustine 3 copii, prin intermediul fundatiei Dinu Patriciu, prin programul "Sponsorizeaza un copil".

Acesti copii sunt toti din judetul Suceava, din localitati afectate de inundatii, Ulma, Vicovu de Sus si Straja. In fiecare luna acesti copii primesc cate un pachet cu lucruri strict necesare pentru a putea sa-si continue studiile (rechizite scolare, carti, haine, incaltaminte), in masura necesitatilor curente ale acestora, discutate lunar cu consilierii ce se ocupa de acesti copii in cadrul programului "Sponsorizeaza un copil".

Fundatia Dinu Patriciu este o organizatie neguvernamentala care sprijina si promoveaza educatia in toate formele ei, urmarind formarea de persoane cu un pronuntat spririt de initiativa, o deosebita constiinta civica, dar si un veritabil spirit de responsabilitate sociala.

Programul "Sponsorizeaza un copil" are scopul de a oferi copiilor si tinerilor proveniti din familii defavorizate, resursele materiale necesare continuarii studiilor, prin cooptarea de sponsori individuali pentru acesti beneficiari.
 
Inceput in anul 2007, Programul “Sponsorizeaza un Copil” are in vedere sprijinirea materiala a copiilor si a tinerilor buni la invatatura, dar care se afla in risc crescut de abandon scolar, din cauza situatiei materiale precare a familiilor din care fac parte. Programul isi propune sa adune cat mai multi sponsori dispusi sa finanteze pentru minim un an cate un copil.

Ne gasiti si aici

rocastnord on facebook rocastnord on linkedin
btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad