www.lopetidezapada.ro

Rocast Nord va lansa magazinul online www.lopetidezapada.ro incepand cu data de 01 februarie 2011.

Www.lopetidezapada.ro va comercializa exclusiv produse pentru sezonul de iarna, cea mai importanta grupa fiind reprezentata, desigur, de lopetile pentru zapada, urmata de grupa pentru divertisment de iarna si grupa de accesorii pentru curatat parbrize.

Www.lopetidezapada.ro a fost creat ca urmare a dorintei Rocast Nord de a promova in Romania o gama de lopeti pentru zapada de calitate, prietenoase, frumoase si utile, la un pret corect dupa ce, ani la rand pe piata romaneasca au existat doar lopeti pentru zapada in culori incerte, cu cozi imperfecte si de o calitate indoielnica, care de obicei nu puteau sa supravietuiasca pana la sfarsitul unui sezon.

Lopetile noastre au fost gandite inca din faza de proiectare sa aiba o durata de viata de:

- 3 ani pentru gama portocalie "power red", cuva din plastic rezistand pana la -35 grade C
- 2 ani pentru gama albastra, cuva din plastic rezistand pana la -30 grade C
- 1 an pentru gama neagra, economica si ecologica, din plastic reciclat, cuva din plastic rezistand pana la -25 grade C

Www.lopetidezapada.ro va prezenta un concept inovator, fiind in acelasi timp un magazin online care se adreseaza persoanelor fizice din Romania cat si o metoda de promovare a distribuitorilor din tara ai firmei Rocast Nord care cumpara de la noi un portofoliu suficient de diversificat din produsele pentru sezonul de iarna. Astfel, clientii persoane fizice care vor avea nevoie de produse sub valoarea de 150 ron vor fi directionati catre distribuitorii nostri, acestia fiind indicati pe o harta interactiva. In acest fel clientii vor putea economisi contravaloarea transportului, iar distribuitorii vor avea asigurata vanzarea produselor noastre. Produsele vor putea fi achizitionate cu acelasi pret de la distribuitori. Pentru comenzi peste 150 ron transportul este gratuit oriunde in Romania, in 24-48 ore.

Va asteptam din 1 februarie sa vizitati www.lopetidezapada.ro si va garantam ca veti fi uimiti de diversitatea in care se poate prezenta un produs atat de simplu cum este o lopata pentru zapada, veti fi incantati de usurinta cu care puteti lucra cu un model ca Ergospecial Sc sau orice alt model cu 2 manere ori modelele pentru transport zapada cum sunt Arctic sau Arctic Xl. Deasemenea, cei dragi dumneavoastra, copiii, au la dispozitie modele de lopeti mici, create special pentru ei cu care se vor putea distra sau vor putea invata cum sa munceasca.

Ne gasiti si aici

rocastnord on facebook rocastnord on linkedin
btm
 

Pentru informatii si oferte despre produsele Rocast Nord va puteti abona la newsletter-ul din magazinul nostru, www.SuruburiOnline.ro

site creat de optimacad
Optimacad